Chaufför för utkörning mat, Nybro

Chaufför för utkörning av mat, Nybro

Beskrivning

Omfattning: Deltid
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Sök senast: Vi rekryterar löpande

Vi söker just nu chaufförer för utkörning av mat till vår depå i Nybro Kommun. Det krävs att du har B-körkort.

Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Du gillar människor och brinner för att ge bra service! Som chaufför för utkörning av mat hjälper du många människor att varje dag få sin mat. Genom att köra mjukt och smidigt, och genom ett personligt och professionellt bemötande levererar du trygga transporter.

En chaufför för utkörning av mat har ett stort ansvar över både bil och leverans, vilket kräver ett gott omdöme och ett lugnt förhållningssätt. Du kan ta egna beslut och initiativ när så krävs, men visar också ödmjukhet inför dina medtrafikanter.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande.

Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om oss:

Flexbuss Sverige AB är en koncern med över 350 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är ett familjeägt bolag med rötterna i Småland. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter och är nu i behov av ytterligare personal.

Flexbuss Sverige AB erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som förare. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget.

Vi rekryterar löpande. Tjänsterna startar omgående eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer: Ingen arbetslivserfarenhet behövs
Språkkrav: Svenska
Körkortskrav: B
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kontaktperson
Bo Mesán
tf. Regionchef
Skicka e-post
0481-54828

Ansök direkt