Flexbuss internrekryterar regionchef till syd

Dela på sociala medier

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Nu är rekryteringen av regionchef syd klar. Mikael Nestlén tillträder tjänsten i augusti och ersätter Mikael Svensson som går vidare till en ny tjänst inom bolaget.

-Min resa med Flexbuss startade i maj 2013 där jag som förare körde tågbussen mellan Karlskrona och Emmaboda. Redan samma höst fick jag förtroendet att tillträda som samordnare för depån i Långasjö strax utanför Emmaboda. Senast kommer jag från samordningsuppdraget i Tingsryd där jag ansvarat för Flexbuss uppdrag för Länstrafiken Kronoberg och Tingsryds kommun. Flexbuss arbetsmodell gör att man har möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll med bolagets tillväxt. 

Erfarenheten jag samlat på mig i kombination med Flexbuss utbildningsprogram gör att jag nu tar nästa steg inom bolaget. Rollen som regionchef är en mer strategisk roll som jag nu ser fram emot som en spännande utmaning. 

Tillsammans med kollegorna i Region Syd och Team Personal vill jag nu fortsätta att utveckla rutiner och arbetssätt som förenklar vardagen i verksamheten. Utvecklingsarbetet kommer vara med fokus på medarbetarna när vi nu jobbar vidare med strategiplanen ”Tillväxt för framtida trygghet”, säger Mikael Nestlén tillträdande regionchef på Flexbuss.

-Mikael tar nu nästa steg i organisationen när han i augusti tillträder som regionchef i Team Personal. Som förare och nu senast som samordnare i Tingsryd har Mikael visat att han är den ledare som krävs i rollen som regionchef. I samband med tillträdet av sin nya tjänst kommer Mikael påbörja sin internutbildning ”Certifierad Regionchef”. Vi letar alltid i första hand internt när vi rekryterar tjänstemän och chefer. Möjligheten för medarbetare att utvecklas och kunna göra karriär inom bolaget är en viktig del av vår strategi, säger Flexbuss vd David Lindquist.

Senaste inläggen

Bra flexibilitet

Ni kan nu läsa ett fint reportage om vår Fordonschef Linda Adebring i senaste numret av Gripen, Be-Ge Lastbilar ABs tidning. Bland annat kan ni

När det oväntade händer

Niclas Carlsson, chaufför i Kalmar, tvekade inte en sekund när han förra veckan såg en äldre person falla ihop i centrala Kalmar. På några sekunder

Flexbuss vinner i Gnosjö

Tilldelningsbeslutet avseende upphandling av skolskjutsar i Gnosjö kommun offentliggjordes under måndagen. Flexbuss vinner hela uppdraget med en avtalstid på upp till 9 år inklusive optioner.