Flexbuss internrekryterar regionchef till syd

Dela på sociala medier

Nu är rekryteringen av regionchef syd klar. Mikael Nestlén tillträder tjänsten i augusti och ersätter Mikael Svensson som går vidare till en ny tjänst inom bolaget.

-Min resa med Flexbuss startade i maj 2013 där jag som förare körde tågbussen mellan Karlskrona och Emmaboda. Redan samma höst fick jag förtroendet att tillträda som samordnare för depån i Långasjö strax utanför Emmaboda. Senast kommer jag från samordningsuppdraget i Tingsryd där jag ansvarat för Flexbuss uppdrag för Länstrafiken Kronoberg och Tingsryds kommun. Flexbuss arbetsmodell gör att man har möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll med bolagets tillväxt. 

Erfarenheten jag samlat på mig i kombination med Flexbuss utbildningsprogram gör att jag nu tar nästa steg inom bolaget. Rollen som regionchef är en mer strategisk roll som jag nu ser fram emot som en spännande utmaning. 

Tillsammans med kollegorna i Region Syd och Team Personal vill jag nu fortsätta att utveckla rutiner och arbetssätt som förenklar vardagen i verksamheten. Utvecklingsarbetet kommer vara med fokus på medarbetarna när vi nu jobbar vidare med strategiplanen ”Tillväxt för framtida trygghet”, säger Mikael Nestlén tillträdande regionchef på Flexbuss.

-Mikael tar nu nästa steg i organisationen när han i augusti tillträder som regionchef i Team Personal. Som förare och nu senast som samordnare i Tingsryd har Mikael visat att han är den ledare som krävs i rollen som regionchef. I samband med tillträdet av sin nya tjänst kommer Mikael påbörja sin internutbildning ”Certifierad Regionchef”. Vi letar alltid i första hand internt när vi rekryterar tjänstemän och chefer. Möjligheten för medarbetare att utvecklas och kunna göra karriär inom bolaget är en viktig del av vår strategi, säger Flexbuss vd David Lindquist.

Senaste inläggen

Flexbuss vinner trafik i Jönköpings Kommun

Jönköpings Kommun har nu fattat tilldelningsbeslut gällande upphandling av specialresor med mindre bussar och handikappfordon, en trafik som Flexbuss tidigare körde delar av under perioden

Flexbuss inleder nytt samarbete med Colmec

Flexbuss fortsätter sin utveckling genom att inleda ett samarbete med Colmec, en ledande distributör av regummerade och nya däck. Samarbetet gäller Flexbuss hela fordonsflotta med

Flexbuss startar trafik i Fristad, Borås

Flexbuss startar ett nytt kontrakt i Fristad i Borås kommun. Avtalslängd är åtta (8) år och avser skolskutsar för skolskjutsberättigade grundskoleelever. I avtalet ingår även