Flexbuss rekryterar en CCO till Team Kommunikation

Dela på sociala medier

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Nu är rekryteringen av Flexbuss CCO klar. Det blir Elin Forsander som redan i mars tillträder tjänsten som kommunikationschef och teamledare för Team Kommunikation. 

– Jag är enormt glad och förväntansfull över att inom kort tillträda rollen som CCO på Flexbuss. Jag har de senaste åren arbetat som resesäljare på DackeBuss, vilket gett mig en inblick i chaufförernas yrkesskicklighet, den kamratskap och familjära känsla som genomsyrar verksamheten samt de ambitioner och den vilja till ständig förbättring och utveckling som finns inom företaget. Jag ser nu fram emot att med min bakgrund som egenföretagare inom marknadsföring och evenemang bidra och påbörja arbetet med att utveckla och stärka företagets kommunikationsarbete och varumärke! , säger Elin Forsander.

-Vi har återigen lyckats med en riktigt bra rekrytering när vi nu kan presentera Elin Forsander som CCO. Elin kommer med sin erfarenhet av att driva eget företag och sin breda kompetens att skapa förutsättningar för en professionell intern- och extern kommunikationsstrategi, säger Flexbuss vd David Lindquist.

Senaste inläggen

Bra flexibilitet

Ni kan nu läsa ett fint reportage om vår Fordonschef Linda Adebring i senaste numret av Gripen, Be-Ge Lastbilar ABs tidning. Bland annat kan ni

När det oväntade händer

Niclas Carlsson, chaufför i Kalmar, tvekade inte en sekund när han förra veckan såg en äldre person falla ihop i centrala Kalmar. På några sekunder

Flexbuss vinner i Gnosjö

Tilldelningsbeslutet avseende upphandling av skolskjutsar i Gnosjö kommun offentliggjordes under måndagen. Flexbuss vinner hela uppdraget med en avtalstid på upp till 9 år inklusive optioner.