Flexbuss ska bli bäst på kvalitét och rekryterar en controller

Dela på sociala medier

Nyligen berättade vi om att en CFO med kvalitetsansvar har rekryterats till Flexbuss. Nu är det dags för offentliggörande av nästa rekrytering. Mikael Svensson tillträder som Controller med fokus på kvalitetssäkring av verksamhetens interna och externa processer. Mikael kommer i sin roll vara rörlig och möta våra medarbetare, kunder och leverantörer i sitt dagliga arbete.

-När jag klev in som förare på Flexbuss i Växjö för 20 år sen hade det varit svårt att föreställa sig vart vi står idag. Då var vi omkring 40 medarbetare. Idag är vi över 500.  Den nya tjänsten och uppdraget som Controller ser jag som utmanande och viktig. Fokus på ständiga förbättringar är och kommer vara en viktig del i bolagets fortsatta utveckling. Som medarbetare på Flexbuss finns alla möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll. Att nu få förtroendet att verka för ständiga förbättringar i bolagets fortsatta tillväxt är alltid intressant eftersom man är i framkant vad det gäller teknisk utveckling och arbetsmetodik, säger Mikael Svensson tillträdande controller på Flexbuss.

-Mikael har under lång tid byggt den erfarenhet som krävs för att lyckas i rollen som controller i vår bransch. Erfarenhet från verksamheten från förare till regionchef gör att man vet och kan detaljerna för att vidareutveckla verksamheten i rätt riktning. Dialogen med våra kunder är ytterligare en viktig del i uppdraget där Mikael har lång erfarenhet, säger Flexbuss VD David Lindquist

Senaste inläggen