Flexbuss startar podcast

Dela på sociala medier

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Vi är glada att äntligen kunna presentera att vi nu startar vår egen podcast – Flexbusspodden. Denna podcast är ett av flera steg i att skapa transparens och engagemang. Där vi ser fram emot att bjuda in er alla bakom kulisserna när vi gör en djupdykning bland våra underbara medarbetare samtidigt som vi belyser och diskuterar relevanta ämnen.

I podden får vi följa med vår kommunikationschef Elin Forsander när hon genom intervjuer belyser bussbranschen i stort, lär sig mer om våra olika fordon, men framförallt när hon möter våra fantastiska medarbetare som dagligen får vårt företag att rulla.

Det känns så enormt spännande att nu gå live med vår podcast. Det som för mig är extra roligt är att det är ett så fantastiskt forum att lyfta våra duktiga medarbetare för att belysa det arbete de gör och få fram den passion, kunskap och glädje som dagligen präglar dem i sitt arbete, säger Elin.

Podcasten kommer ta upp framgång och erfarenhet, men även ha ärliga diskussioner om lärdomar och sådant som gått fel. Vi kommer få lära känna olika roller inom bolaget, prata teknik, god service, ledarskap, saker som kan bli bättre och mycket mycket mer.

Du hittar Flexbusspodden på Spotify och där poddar finns. Trailern ligger ute och inom kort släpper vi första avsnittet med vår VD David Lindquist.

Senaste inläggen

Bra flexibilitet

Ni kan nu läsa ett fint reportage om vår Fordonschef Linda Adebring i senaste numret av Gripen, Be-Ge Lastbilar ABs tidning. Bland annat kan ni

När det oväntade händer

Niclas Carlsson, chaufför i Kalmar, tvekade inte en sekund när han förra veckan såg en äldre person falla ihop i centrala Kalmar. På några sekunder

Flexbuss vinner i Gnosjö

Tilldelningsbeslutet avseende upphandling av skolskjutsar i Gnosjö kommun offentliggjordes under måndagen. Flexbuss vinner hela uppdraget med en avtalstid på upp till 9 år inklusive optioner.