Möt Arash – vår nya controller

Dela på sociala medier

Så har Arash Moshayedi varit hos oss i 3 veckor och vi känner att det är hög tid att presentera honom. Arash kommer senast från Bergkvarabuss där han har arbetat som driftledare i Växjö.

I sin nya roll som controller hos oss på Flexbuss kommer han bland annat att ansvara för företagets kvalitetsarbete med inriktning på företagets IT, vårt ISO-arbete och systematisk arbetsmiljö (SAM). Arash utgör tillsammans med Mikael Svensson Team Kvalité, där fokus just nu ligger på den stundande ISO-revisionen med målet att bli omcertifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Dagarna ser enligt Arash varierande ut, där han just nu lär känna verksamheten, kollegorna och har påbörjat en kartläggning av nuläge inom hans ansvarsområde med ett enda mål – att utveckla och förbättra Flexbuss.

Arash berättar:

Det känns verkligen spännande för mig att vara på Flexbuss, speciellt nu med förändringar i ägarbyte och styrning. Flexbuss är ett bussbolag med så mycket potential och med den viljan som jag ser hos mina kollegor är jag säker att vi kommer att lyckas med framtida utmaningar och ta stora steg framåt.

Välkommen till Flexbuss Arash!

Senaste inläggen