Möt våra fordonschefer

Dela på sociala medier

Möt Linda och Kjell, fordonschefer på Flexbuss, som sedan i våras arbetar med det övergripande ansvaret för fordon och depåer inom organisationen.

Linda och Kjell har båda flerårig erfarenhet inom företaget där de båda arbetat som trafikledare och fordonskoordinatorer.

I sina nya roller för de dialog med våra verkstäder, arbetar som stöd åt Flexbuss samordnare i fordonsfrågor och ser till att samarbetet mellan samordnarna och verkstäderna fungerar via vårt programstöd Fordonskontroll.

En av utmaningarna och kanske viktigaste uppgiften är att se till att Flexbuss samordnare känner en trygghet i arbetet med hanteringen av fordon och depåer, säger Kjell fordonschef för region Nord och Väst.

Även om de inte arbetar med den dagliga verksamheten, är det både roligt och viktigt att kunna bistå och vara samordnarna behjälpliga vid t ex. fordonshaveri, säger Linda fordonschef för region Syd och Öst.

Senaste inläggen

Flexbuss vinner trafik i Jönköpings Kommun

Jönköpings Kommun har nu fattat tilldelningsbeslut gällande upphandling av specialresor med mindre bussar och handikappfordon, en trafik som Flexbuss tidigare körde delar av under perioden

Flexbuss inleder nytt samarbete med Colmec

Flexbuss fortsätter sin utveckling genom att inleda ett samarbete med Colmec, en ledande distributör av regummerade och nya däck. Samarbetet gäller Flexbuss hela fordonsflotta med

Flexbuss startar trafik i Fristad, Borås

Flexbuss startar ett nytt kontrakt i Fristad i Borås kommun. Avtalslängd är åtta (8) år och avser skolskutsar för skolskjutsberättigade grundskoleelever. I avtalet ingår även