Möt våra fordonschefer

Dela på sociala medier

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Möt Linda och Kjell, fordonschefer på Flexbuss, som sedan i våras arbetar med det övergripande ansvaret för fordon och depåer inom organisationen.

Linda och Kjell har båda flerårig erfarenhet inom företaget där de båda arbetat som trafikledare och fordonskoordinatorer.

I sina nya roller för de dialog med våra verkstäder, arbetar som stöd åt Flexbuss samordnare i fordonsfrågor och ser till att samarbetet mellan samordnarna och verkstäderna fungerar via vårt programstöd Fordonskontroll.

En av utmaningarna och kanske viktigaste uppgiften är att se till att Flexbuss samordnare känner en trygghet i arbetet med hanteringen av fordon och depåer, säger Kjell fordonschef för region Nord och Väst.

Även om de inte arbetar med den dagliga verksamheten, är det både roligt och viktigt att kunna bistå och vara samordnarna behjälpliga vid t ex. fordonshaveri, säger Linda fordonschef för region Syd och Öst.

Senaste inläggen

Flexbuss vinner i Nybro

Tilldelningsbeslutet avseende upphandling av mattransporter i Nybro kommun offentliggjordes idag. Flexbuss vinner hela uppdraget med en avtalstid på upp till fyra år inklusive optioner. -Tilldelningen

Kundaktivitet hos Scania

Igår måndag 30 augusti besökte vi Scania Democenter i Södertälje för presentation av ny teknik och förevisning av detaljer på bussarna. Allt följt av möjligheten

Skolstart!

Förra veckan började skolorna i bland annat Halland och Kronoberg och denna vecka startar dem i Kalmar och Jönköping. Skolstart innebär ett högre tempo på