När det oväntade händer

Dela på sociala medier

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Niclas Carlsson, chaufför i Kalmar, tvekade inte en sekund när han förra veckan såg en äldre person falla ihop i centrala Kalmar. På några sekunder stannade Niclas sin buss, rusade ut med sin hjärtstartade och hjälpte tillsammans med några förbipasserade till att starta personens hjärta och hålla vederbörande vid liv tills räddningspersonal var på plats.

Tack Niclas, för din insats och för att du genom handling visade hur vi bäst ska agera när det oväntade inträffar!

Vi är dessutom glada att hjärtstartare finns i samtliga våra bussar som kör för Kalmar länstrafik (KLT). Dessutom genomgår alla våra busschaufförer HLR och hjärtstartarutbildning som en del av sin YKB.

Niclas vill även uppmuntra oss alla att inte tveka, då varje sekund är avgörande när ett liv står på spel!

Senaste inläggen

Bra flexibilitet

Ni kan nu läsa ett fint reportage om vår Fordonschef Linda Adebring i senaste numret av Gripen, Be-Ge Lastbilar ABs tidning. Bland annat kan ni

När det oväntade händer

Niclas Carlsson, chaufför i Kalmar, tvekade inte en sekund när han förra veckan såg en äldre person falla ihop i centrala Kalmar. På några sekunder

Flexbuss vinner i Gnosjö

Tilldelningsbeslutet avseende upphandling av skolskjutsar i Gnosjö kommun offentliggjordes under måndagen. Flexbuss vinner hela uppdraget med en avtalstid på upp till 9 år inklusive optioner.