Samordnare med trafikledningsansvar Växjö

Samordnare med trafikledningsansvar Växjö

Beskrivning

Omfattning: Heltid och deltid
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Sök senast: 5 april 2023

Yrkesbeskrivning:

Vi söker nu en samordnare med trafikledningsansvar för Region Syd med stationering i Växjö. Du har en gymnasial utbildning och gärna tidigare erfarenhet från branschen eller motsvarande.

Då vi verkar inom en bransch i förändring värdesätter vi att du som person är positiv, driven och en prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta. För att lyckas i tjänsten behöver du även vara självgående, noggrann och strukturerad. Du är initiativtagande och inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta den dagliga driften inom din region, att planera, organisera, prioritera och utveckla enligt företagets strategiplan. Du kommer även att ansvara för beställningstrafiken i ditt område och är en del av företagets beredskap utanför kontorstid.

Som samordnare är du i din roll en förebild som arbetar för att motivera, inspirera och engagera dina medarbetare genom att ständigt bidra till företagets utveckling.

Du kommer att arbeta nära regionchef och samordnare inom region syd.

 

Flexbuss Sverige AB är en koncern med över 350 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är numera en del av Go-Ahead Group, en brittisk koncern med över 35.000 anställda. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter och är nu i behov av ytterligare personal.

Kvalifikationer: Erfarenhet är meriterande
Språkkrav: Svenska
Körkortskrav: B
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kontaktperson
Mikael Nestlén
Regionchef
Skicka e-post
0481-54839

Ansök direkt