Samordnare till Älmhult

Vi söker samordnare till Älmhult

Beskrivning

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sök senast: 1 juli 2022

Yrkesbeskrivning:

I rollen som samordnare har du det övergripande ansvaret för din depås dagliga drift utifrån verksamhetsmål och uppdrag, med ansvar för att lagar och styrdokument följs samt att kontinuerligt arbeta för att planera, organisera, prioritera och utveckla depån enligt företagets strategiplan.

I rollen ingår ett ansvar för arbetsmiljö och personaltillsättning, den dagliga driften av fordon samt planering av löpande underhåll. Som samordnare har du även ett trafikledaransvar för färdtjänst inom Älmhults kommun.

För oss på Flexbuss är din personlighet och inställning av stor betydelse, där du i en samordnarroll är en förebild som ska arbeta för att motivera, inspirera och engagera dina medarbetare genom att ständigt utveckla verksamheten, men även ditt eget ledarskap.

Vi tror på våra medarbetare och söker dig som tar ansvar, är duktig på att kommunicera, är en förebild i det dagliga arbetet och är van att arbeta för att skapa en inspirerande och positiv kultur där vi tror på våra medarbetare, deras vilja och förmåga.

Vi ser även att du som söker har ett strukturerat arbetssätt, är social och relationsskapande.

Flexbuss är en del av Go-Ahead Nordic

Sedan den 1 april 2022 ägs Flexbuss Sverige AB av o-Ahead Nordic, en paraplyorganisation för Go-Ahead-koncernens satsning på kollektivtrafik i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Här arbetar vi med buss- och spårtrafik där vi idag trafikerar Sörlandsbanan, Jaerbanan och Arendalsbanan i Norge.

Flexbuss Sverige AB sysselsätter idag över 600 medarbetare och över 360 fordon.

Kvalifikationer: Ingen arbetslivserfarenhet behövs
Språkkrav: Svenska
Körkortskrav: B (D är meriterande men inget krav)
Lönetyp: Fast månadslön

Kontaktperson
Mikael Nestlén
Regionchef
personal@flexbuss.se

0481-548 39

Ansök direkt