Skolbusschaufförer Åmål

Vi söker skolbusschaufförer till Åmål på deltid

Beskrivning

Omfattning: Deltid
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Sök senast: 30 juni 2023

Yrkesbeskrivning:
Har du båda fötterna på jorden och är redo att ta ett steg in i framtiden?

Vi söker just nu skolbusschaufförer till vår depå i Åmål. Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, är ansvarsfull med hög servicekänsla och gärna lokalkännedom. Vi kommer köra skolskjuts åt Åmåls Kommun med start i augusti 2023.

Hos oss får du ett härligt socialt arbete när du kör barn till och från skolan. En viktig samhällsfunktion och en trygghet för såväl barn som föräldrar. Där arbetet ställer krav på en stor social förmåga och där arbetsdagen innehåller mycket körning.

Flexbuss Sverige AB är en koncern med över 350 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är numera en del av Go-Ahead Group, en brittisk koncern med över 25.000 anställda. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter och är nu i behov av ytterligare personal.

Flexbuss Sverige AB erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som förare. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande.

Välkommen med din ansökan vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Kvalifikationer: Körkort för buss och giltigt YKB-bevis, samt därmed grundläggande kunskap om lagar och kollektivavtal samt gällande kör- och vilotidsregler
Språkkrav: Svenska
Körkortskrav: B, D, YKB-bevis
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön enligt bussbranschavtalet

Kontaktperson
Bo Mesán
Regionchef
Skicka e-post
0481-54851

Ansök direkt