Skolbusschaufförer Fristad, Borås

Vi söker skolbusschaufförer till Fristad, Borås på deltid.

Beskrivning

BUSSFÖRARE BORÅS

Vi söker nu nya kollegor till vår depå i Borås. Du kommer att arbeta deltid och köra skolungdomar med start i augusti 2023.

Flexbuss Sverige AB är ett företag med över 350 fordon och närmare 600 medarbetare i södra Sverige. Vi är numera en del av Go-Ahead Group, en brittisk koncern med över 25 000 medarbetare. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter så som linjetrafik, skoltrafik, färdtjänst och beställningsresor.

Vill du bli vår nästa kollega? Sök då jobbet hos oss!

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för service och mötet med kunden. Du är som person utåtriktad, flexibel och ansvarstagande. Du har ett körsätt som är lugnt och säkert och som inger trygghet till våra resenärer, och gärna med bra lokalkännedom.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Du har D-körkort och giltig YKB.

Som nu medarbetare får du en introduktion och fortsatt möjlighet till kompetensutveckling genom vår egen FlexbussAkademin.

Flexbuss värdesätter mångfald

På Flexbuss tror vi att våra olikheter utvecklar oss, som individer och som företag. Vi värdesätter därför mångfald och arbetar med vår värdegrund som säger att vi ska vara Pålitliga, Relationsbyggande, Drivande och Transparenta.

Om tjänsten

Vi erbjuder en deltidstjänst med stationering Fristad, Borås.

Lön enligt kollektivavtal.

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig regionchef Bo Mesán på bo@flexbuss.se

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan senast 2023-06-30. Urval sker löpande.

Kontaktperson
Bo Mesán
Regionchef
Skicka e-post
0481-54851

Ansök direkt