Vi söker nu en regionchef

Vi söker nu en Regionchef för region syd

Beskrivning

Om Flexbuss:
Flexbuss är en ledande aktör inom området busstransporter, som med kvalitet och trygghet verkar i Norden. Vi bedriver verksamhet med koncentration i södra Sverige och i bolaget finns över 500 medarbetare. Mer information om oss finns på www.flexbuss.se.

Vår nuvarande regionchef syd går nu vidare till andra arbetsuppgifter inom bolaget. Vi söker nu hans efterträdare till rollen som Regionchef Syd i Flexbuss fortsatta expansion.

Yrkesbeskrivning:
Vi erbjuder en tjänst med stort ansvar, korta beslutsvägar och stor potential till personlig utveckling inom bolaget. Som Regionchef hos Flexbuss erbjuds du en affärsorienterad tjänst med stort ansvar och korta beslutsvägar där dina initiativ driver bolagets och din personliga utveckling.

Regionchef:
Som Regionchef ansvarar du för Flexbuss trafikavtal inom region syd. Du är en del av Team Personal och rapporterar till Trafikchefen. Teamet ansvarar för utförandet av Flexbuss trafikavtal, där ni tillsammans tar fram en operationell plan för verksamhetsåret som bygger på aktiviteter med fokus på utveckling och ständiga förbättringar med bolagets bästa i fokus. Som regionchef har du personalansvar för våra samordnare och förare inom regionens verksamhet. Du leder och implementerar löpande bolagets processer i din region. Du är bolagets kontaktperson och representant i samarbetet med våra kunder.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet från transportbranschen.
  • Flerårig erfarenhet av processbaserad verksamhet där transportbranschen är meriterande.
  • Flerårig erfarenhet av ledarskap.
  • Goda IT-kunskaper.
  • Språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Kunskaper i Klartext, TransPa och Microsoft 365.

Tillträde: 
Efter överenskommelse. Stationeringsort är på bolagets kontor i Växjö.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till andre@flexbuss.se senast 29 Maj.

Frågor om tjänsten
Trafikchef André Åkerström 0481–54812

Ansök direkt