Flexbuss rekryterar Malin Kronmar som ny CFO

Dela på sociala medier

Vi är glada att kunna presentera Malin Kronmar som ny CFO på Flexbuss. Malin tillträder tjänsten i april. Malin kommer senast från rollen som koncernekonom på P&E Fastigheter i Kalmar, där hon har ansvarat för koncernens redovisning och rapportering till ledning och styrelse.

– Det känns spännande för min del att lära mig och sätta mig in i en helt ny bransch, samtidigt som jag ser fram emot att vara med på bolagets utvecklingsresa framåt och få bidra med mina erfarenheter, säger Malin Kronmar, tillträdande CFO på Flexbuss.

Flexbuss VD, Martin Jacobson säger:

– Vi är väldigt nöjda med att få presentera Malin som vår nya CFO. Malin är med sin erfarenhet en viktig del i vår fortsatta utveckling och tillväxtresa och vi ser fram emot att välkomna henne till oss.

Malin tillträder tjänsten i april och kommer även att ingå i Flexbuss ledningsgrupp.

Senaste inläggen