Om Flexbuss

Trygga transporter sedan 1989

Flexbuss och Dackebuss sysselsätter idag mer än 500 medarbetare och 300 fordon. Koncernen omsätter ca 300 miljoner kronor.

ISO-certifierade

Vi är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö. 

Vi är Flexbuss

Möt vår medarbetare Josefina “Fina” Johansson när hon med egna ord berättar om vad det innebär att arbeta som busschaufför hos oss på Flexbuss.

– “Det personliga mötet. När det klickar. Det är det bästa”

Hör henne berätta om minnen och de relationer som utvecklas.

Sedan den 1 april 2022 ägs Flexbuss Sverige AB av Go-Ahead Nordic, en paraplyorganisation för Go-Ahead-koncernens satsning på kollektivtrafik i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Här arbetar vi med buss- och spårtrafik där vi idag trafikerar Sörlandsbanan, Jaerbanan och Arendalsbanan i Norge.

 

I vår nordiska organisation har vi ett stort know-how kring kollektivtrafik, med ett starkt stöd från våra engelska kollegor i koncernen. De har en enorm kunskap och erfarenhet kring kollektiva resor, och en av Storbritanniens största järnvägsoperatörer och den största bussoperatören i London. Varje år utför vi över en miljard resor världen över. Koncernen är även aktiv i Tyskland, Irland, Australien och Singapore.

Ett tillväxtföretag

Flexbuss har tilldelats UC Nordiskt Tillväxtsigill, som visar att företaget utmärkt sig som ett tillväxtföretag per år 2020.

Behörighetskontroll

Flexbuss är anslutna till Behörighetskontroll Yrkestrafik BKY.

Se våra tjänster

Vi erbjuder en rad olika tjänster som får samhället och din vardag att rulla.

Jobba hos oss!

Vi har personal som stortrivs hos oss. Vill du bli en del av ett vinnande team?

Kontakta oss

Vi finns behjälpliga för  alla typer av frågor du har till oss. Känn dig välkommen!