Förändringar i ledningen på Flexbuss

Zebastian Engdahl lämnar sitt uppdrag och Elin Forsander tillträder i ny roll

Flexbuss Sverige AB och Zebastian Engdahl har idag valt att gå skilda vägar vilket innebär att Zebastian slutar sin anställning som operativ chef per omgående. Beslutet bygger på en gemensam överenskommelse och ser till verksamhetens bästa och en nystart. Vi tackar Zebastian för hans tid i företaget och önskar honom lycka till med framtida utmaningar.

Elin Forsander kommer att ta över ansvaret för den operativa verksamheten i en ny roll med fokus på ledarskap, kultur och medarbetarskap samt varumärke och kommunikation. Elin tar omgående över ansvaret för Region Syd och Region Öst och VD Martin Jacobson kommer att ansvara för Region Nord och Region Väst.

Martin Jacobson, VD på Flexbuss säger:

  • Hos oss på Flexbuss pågår en utvecklingsresa. Att vi nu gör dessa förändringar skapar möjligheter för hela vår verksamhet, där Elins engagemang, vilja och fokus på mjuka värden är precis vad vi behöver på vår resa framåt.

Elin Forsander började sin resa på Flexbuss och i branschen 2018. Hon är sedan 2021 kommunikationschef och ingår i företagets ledningsgrupp.

Boka en buss

Gör en bokningsförfrågan för företaget, idrottslaget eller kompisgänget.

Jobba hos oss

Vi har personal som stortrivs hos oss. Vill du bli en del av ett vinnande team?

Kontakta oss

Vi finns behjälpliga för  alla typer av frågor du har till oss. Känn dig välkommen!