Fordonskoordinator

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Enligt överenskommelse
Ansök senast: Löpande rekrytering

Yrkesbeskrivning

Vi söker nu en fordonskoordinator till vår depå i Jönköping. Som fordonskoordinator har du ett lokalt huvudansvar för fordon, där du säkerställer att fordonen uppfyller avtalskrav samt interna och externa trafiksäkerhetskrav. Du kommer även ansvara för att säkerställa att kontroller, underhåll och reparationer utförs.

Då vi arbetar med service är även kundupplevelsen viktig, där bemötande och varumärke är två viktiga faktorer. Som Fordonskoordinator kommer du även som en del av din tjänst att stötta befintlig organisation som samordnare, vilket inkluderar att vara behjälplig i den dagliga driften gällande trafik och avtalsefterlevnad. Rollen inkluderar även administration i form av allmän uppdatering av interna och kundspecifika systemstöd med fokus på fordon.

Vi söker dig som har relevant erfarenhet och ett brinnande intresse för fordon. Du ska som person även vara drivande, ansvarstagande och med en vilja att skapa struktur och ordning.

Du kan även komma att vara en del av företagets beredskap.

Om Flexbuss

Flexbuss Sverige AB är ett företag med över 380 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är numera en del av Go-Ahead Group, en brittisk koncern med över 35.000 anställda. Vi bedriver de flesta typer av persontransporter och är nu i behov av ytterligare personal.

Språkkrav: Svenska
Lönetyp: Fast månadslön
Kontaktperson

Andreas Rickardsson

Fordonschef
Skicka e-post till andreas.rickardsson@flexbuss.se eller ring 0481-54830
Boka en buss

Gör en bokningsförfrågan för företaget, idrottslaget eller kompisgänget.

Jobba hos oss

Vi har personal som stortrivs hos oss. Vill du bli en del av ett vinnande team?

Kontakta oss

Vi finns behjälpliga för  alla typer av frågor du har till oss. Känn dig välkommen!